Nasvet za dobro se imet: Gostilna Ribič Ptuj


Najstarejše mesto v Sloveniji ne ponuja le številne znamenitosti in čudovite skrite kotičke mesta, temveč tudi obilico kulinaričnih užitkov. Po tem, ko smo dobršen del dneva raziskovali ulice Ptuja, se nastavljali soncu in navezovali stike s prijaznimi domačini, smo že resnično potrebovali tudi okrepčilo. Želodčke smo napolnili v čudovitem ambientu terase gostilne Ribič tik ob mostu čez reko Dravo.

Po pozdravu s kuhinje nam je šef gostilne postregel s hladno predjedjo s katero smo poskušali lokalne mesne izdelke Perutnine Ptuj.gostilna ribic ptuj-predjed

Prva topla predjed je bila juha s pršutom, katero nam je v krožnike nalil kar pri mizi. gostilna ribic ptuj-juha



Sledila je odlična rižota z gamberi in čemažem. gostilna ribic ptuj-rizota

Seveda pa ne gre brez konkretnega kosa mesa, za glavno jed smo se mastili s pečenko in šparglji.gostilna ribic ptuj-glavna jed

Kosilo je zaključila lahka sladica – čokoladni mousse. gostilna ribic ptuj-sladica

 

Bi se radi razvajali tudi vi? Glasujte za ILOVEFASHION v projektu #nasvetzadobroseimet in eden od družinskih paketov v termah po izbiri je lahko vaš!

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: