Naj vam Invisalign aparat nariše samozavestnejši nasmeh

invisalign

Invisalign je inovativna tehnologija v svetu ortodontije. Bolj poglobljene informacije najdete na
https://www.doktor1a.com/invisalign/. Pri tej terapiji se klasični zobni aparat zamenja s prozornimi folijami, ki so narejene posebno po vaših merah. Ortodont lahko preko 3D virtualnih modelov prikaže natančen načrt terapije. Torej lahko vidite celoten postopek zdravljenja, vse faze sprememb pozicije zob ter rezultata, ki naj bi ga dosegli po zaključku terapije. Funkcija folije je, da počasi premika zobe s horizontalno in vertikalno silo.

 invisalignPrva prednost je predvsem vizualna, invisalign opornice so namreč prozorne in nevpadljive. Za doseganje najboljših in najbolj učinkovitih rezultatov se priporoča, da se te folije nosi 20 do 22 ur na dan. Tovrstni zobi aparat se pred vsakim obrokom enostavno sname in za tisti čas pospravi v škatlico. Po zaključenem obroku si umijete zobe in aparat preprosto namestite nazaj. Marsikdo se sprašuje ali je primeren kandidat za zobni aparat. Obstaja namreč mit, da je to po določeni starosti nesmiselno vendar to ni res. Zobni aparat Invisalign je primeren tako za otroke kot tudi za odrasle, vendar pa je potrebno vedeti, da je za odpravo nekaterih nepravilnosti še vseeno bolj primeren klasičen zobni aparat. Ali ste primeren kandidat za tovrstni aparat ali ne izveste enostavno tako, da to preverite pri Doktor 1A.

Prav tako pa se je potrebno tudi zavedati, da sta z možnostjo snemljivosti na preizkušnji tudi disciplina in odgovornost. Če se aparata ne nosi dovolj, bodo tudi rezultati veliko slabši in zobje se ne bodo premikali. Postopek zdravljenja se začne, ko ortodont naredi odtis zob, po tem odtisu pa se oblikuje Invisalign folije. Že deset dni kasneje se lahko sestavi plan terapije. Folije so narejene iz medicinske plastike, so prozorne in udobne. Pacient mora folije menjati na vsakih 14 dni. Tako se zobje počasi premikajo. V kolikor imate pomisleke in vprašanja se najprej obrnite na Doktor 1A kjer vam bodo svetovali in vas napotili v pravo ambulanto.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: