Majice z napisi kot statement kos

Modne majice z napisi

Slogani v modi niso nič novega, za promocijo svojih idej, političnih in kreativnih prepričanj jih s pridom uporabljajo tako veliki kot mali. Majice z napisi smo opazili na pistah Moschina, za širjenje zavesti o okolju in potrošniški kulturi jih uporablja Vivienne Westwood, zadnjo čisto majico je oblekla Cara Delevingne. Najsi bodo humorne ali družbeno odgovorne, majice z napisi so preplavile blogosfero!

Zakaj jih imamo tako radi? Ker na zelo prvinski način povedo kdo smo. Majice z napisi pritegnejo in so razlog, da se vstavimo in pogledamo dvakrat. So tista neverbalna komunikacija, ki vsem da vedeti koliko humorja premoremo ali kaj nas trenutno navdihuje. Hkrati pa so s slogani “You can’t sit with us” in “Kate Moss and pizza slices” preprosto kul. Ker če tako menijo blogerji, kot sta Ciara Ferragni in Bryanboy, potem je vsekakor res.

Posebej za ILOVEFASHION so na TiskMajic.com pripravili tri atraktivna artikle, ki bodo všeč vsem ljubiteljicam mode.

Prva je nekoliko daljša bela majica z napisom “Stressed depressed but well dressed”, ki nosi sporočilo, da si kljub izzivom dneva vedno dobro oblečena. Mi smo jo skombinirali z šik oblačili, da majici dodajo še nekaj prefinjenosti. Ozko krilo, enostavni sandali, klasična torbica in rožasta usnjena jakna majice z napisi prelevijo v pravi statement kos.

majice z napisi-tiskmajic

Majice z napisi najdeš na Tiskmajic.com

Drugi kos, ki je ujel naše zanimanje, je pulover s kapuco in napisom “COCO. Tiste, ki prisegate na estetiko Chanela tudi v ležernejši verziji, boste nad puloverjem navdušene. Logotip famozne znamke lahko oblečeš poleg jeansa ali za kontrasten učinek – skupaj s krilom iz bleščic. Če je za majice z napisi še nekoliko prehladno, jih enostavno nadomesti s toplim puloverjem. Učinek bo še bolj opazen.napis coco-pulover-majce z napisi

Pulover z napisom “Coco”

Tretjo idejo smo si izposodili kar od karizmatične Care Delevigne, ki izredno rada nosi majice z napisi. Ta namiguje, da pač drugega kot te majice ni bilo pri roki in je tvoj dovršen videz rezultat popolnega naključja. Čeprav vsi vemo, da si outfit dobro premislila. Mi smo majico stilirali skupaj z jeansom ter nežnimi pasteli, lahko pa ji dodaš kak rokerski dodatek za nonšalanten videz.

majice z napisi-last clean t-shirt

Majica z napisom “Last clean T-Shirt”

Kakršnokoli sporočilo želiš posredovati svetu, predlagamo da to storiš udarno – s pomočjo majice z napisi. Bodi drugačna in namesto dolgočasne bele majice (kmalu bodo na voljo tudi v drugih barvah) izberi simpatičen kos s sloganom, ki te najbolje predstavlja.

Modne majice z napisi najdeš v spletni trgovini TiskMajic.com, kjer je na voljo še več priljubljenih motivov.

majce z napisi

Sponzorirana objava

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: