Z daleč vidnimi megaboardi do večje prepoznavnosti


Megaboardi so rešitev, ko potrebujete predstavitev vašega podjetja, izdelka, storitve ali pa blagovne znamke in si pridobit večjo prepoznavnost. Mega panoji so tako idealna rešitev saj zaradi svoje velikosti enostavno dosežejo veliko pozornost mimoidočih. Če potrebujete promocijo bližajočega se dogodka, boste z megaboardi zagotovo brez težav opozorili na prihajajoči dogodek pa naj bo prireditev, koncert ali kakšna druga zabava. Tovrstni panoji so učinkovit način oglaševanja. Megaboardi postavljeni ob avtocestah ali dobro vidnih javnih krajih bodo zaradi svoje velikosti zelo dobro opazni.

 megaboardiPrednosti oglaševanja z megaboardi so ravno to da so že na daleč vidni. Zaradi svoje velikosti pa do tudi pregledni in lahko mimoidoči tudi z lahkoto prebere napisano. S postavitvijo ob avtocesto nagovarjajo vse, ki se dnevno vozijo kot tudi tiste, ki so slučajno izbrali to pot. Predvsem tisti, ki se so na določeni relaciji bolj pogosto pa si bodo oglasni pano tudi bolj zapomnili in ozavestili. Tako lahko v razmeroma kratkem času ta pano vidi zelo veliko ljudi. Vendar pa je za učinkovitost oglasa potrebna dobro zastavljena oglaševalska akcija. Poleg tega pa tudi kakovosten tisk in primerna ter frekventna lokacija. Podjetje Magma media vam lahko pomaga pri vaši prepoznavnosti in postavitvi megaborda. Nudijo vam tisk na panoje in zakup postavitev na izbranih lokacijah. Seveda pa vam bodo pomagali zastaviti zanimivo vsebino, ki bo pritegnila in prepričala ciljno publiko. Pri podjetju Magma media vam pomagajo urediti celotno oglaševalsko kampanijo.

Karkoli vas še zanima, imate vprašanja, ste v dvomih ali je za vas ali vaše podjetje to primeren način oglaševanja, za vse tu za vas strokovnjaki iz podjetja Magma media, ki vam bodo svetovali o svojih najboljših močeh. Ker jih odlikujejo dolgoletne izkušene iz tega področja vam ne bo težko prepustiti vajeti v njihove roke in zagotovo boste zadovoljni z rezultatom. Preglejte njihovo spletno stran, pošljite povpraševanje preko elektronske pošte ali za to namenjenega obrazca, lahko pa jih tudi preprosto pokličete po telefonu in megaboardi z vašo vsebino se že lahko začnejo pojavljati v javnosti.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: