Mister Slovenije 2015: Kdo so postavni finalisti?


Minuli petek smo se udeležili polfinalnega izbora za najlepšega Slovenca, ki je potekal v vročem vzdušju kluba Cirkus. Javnosti se je prvič predstavilo 15 kandidatov za Mistra Slovenije 2015, med katerimi je strokovna žirija izbrala 10 najbolj postavnih, ki se bodo junija potegovali za lepotni naziv.

mister slovenije 2015 (4)

15 polfinalistov za naziv Mister Slovenije 2015

Polfinalni izbor je potekal v štirih hodih, med katerimi so se kandidati predstavili v predstavitvenem hodu v znamenju Michaela Jacksona in treh ocenjevalnih hodih: v športnem hodu Proteini.si, trendovkem hodu Fashion Days in razgaljenem hodu v perilu Goundies.com. Vstop v finale si je zagotovilo 10 kandidatov z najvišjimi ocenami po mnenju fotografinje Ane Gregorič, organizacije Mister Slovenije in članov komisije, katero so sestavljali lanskoletni dobitniki lepotnih lent Nejc Zidar, mister Fashin Days 2014, Domen Mihelič, Cosmo mister 2014, in Mitja Nadižar, mister Slovenije 2014 in 4. spremljevalec na svetovnem izboru. Svoje ocene pa sta dodali še Ajda Sitar, miss športa 2009 in modna blogerka, ter manekenka Karin Škufca.mister slovenije 2015 (10)

Stokovna žirija: Nejc Zidar, Karin Škufca, Mitja Nadižar, Ajda Sitar in Domen Mihelič.

Da je bilo na odru in pod njim še posebej vroče pa niso poskrbeli le kandidati za Mistra Slovenije, dodatno nas je zabaval še radijski voditelj Tadej Bricelj, ki je šale stresal eno za drugo. Za vreščečo atmosfero pa so poskrbeli plesalci iz Pro dance studia ter pevca Žan Serčič in Anja Baš. Mi smo se definitivno zabavali in čeprav smo imeli svojega favorita, je strokovna žirija odločila svoje.

V finalnem izboru bomo tako lahko opazovali izklesana telesa naslednjih deset mladcev: Matjaž Mavri Boncelj iz Tržiča, Miha Repinc iz Stare Fužine pri Bohinju, Alen Nuhanović iz Postojne, Andraž Logar iz Kranja, Axel Luxa iz Sežane, Klemen Orter iz Velenja, Matija Peklaj iz Ljubljane, Matjaž Lesjak iz Ptuja, Miha Ratajc iz Celja in Žiga Štangar iz Škofljice. Pred njimi je naporen mesec in pol, saj jih čakajo priprave na glamurozni finalni dogodek. Med drugim se bodo odpravili tudi na intenzivne priprave v kranjskogorski hotel Špik, kjer bodo sodelovali s priznanimi strokovnjaki na področju fotografije, nastopanja, mode in športa.

This slideshow requires JavaScript.

foto: Vid Rotar

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: