Kako izbrati in oblikovati učinkovite reklamne table za vaše poslovne prostore

reklamne table

Reklamne table so ključen element pri promociji vašega poslovanja in predstavljajo prvo stično točko s strankami. Prvi korak pri izbiri reklamne table je razmisliti o lokaciji in ciljni publiki zato si o reklamnih tablah preberite več na tej povezavi. Če je vaš poslovni prostor na glavni ulici, je dobro izbrati veliko in opazno tablo, ki bo pritegnila pozornost mimoidočih. Če pa vaši potencialni kupci vstopajo v vaš poslovni prostor, pa je bolj smiselno izbrati manjšo in bolj subtilno oblikovano tablo, ki ne bo preveč moteča.

 reklamne table

Pri oblikovanju reklamne table je ključno upoštevati nekaj osnovnih pravil. Tabla mora biti berljiva, kar pomeni, da mora biti napis narejen v dovolj velikem in jasnem tisku ter primerni barvi glede na ozadje. Prav tako je pomembno, da se držite enostavnosti in ne uporabljate preveč različnih pisav ali preveč besedila. Če želite poudariti ključno sporočilo, uporabite bolj izrazito pisavo ali barvo.Poleg osnovnih pravil oblikovanja je pomembno tudi, da reklamna tabla predstavlja vaše podjetje na način, ki bo v skladu z vašo blagovno znamko. Uporabite enake barve in pisave, kot jih uporabljate na drugih marketinških materialih, ter predstavite svojo dejavnost na privlačen in zanimiv način. Če se ukvarjate s kreativno dejavnostjo, na primer, lahko uporabite unikatne ilustracije ali fotografije, ki bodo pritegnile pozornost mimoidočih.

Poleg oblikovanja in izbire reklamne table je pomembno tudi pravilno postavljanje. Tabla mora biti nameščena na vidnem mestu in ne sme biti preveč zakrita. Pomembno je, da je tabela dobro osvetljena, še posebej, če se nahaja na temnem ali slabo osvetljenem območju. S pravilno postavitvijo lahko zagotovite, da bo reklamna tabla vidna vsem, ki gredo mimo vašega poslovnega prostora.

V zadnjem času so postale vse bolj popularne tudi digitalne reklamne table. Te omogočajo, da lahko enostavno in hitro spreminjate sporočilo, slike ali videoposnetke, ki jih prikazujejo. Digitalne table so lahko precej drage, vendar lahko dolgoročno prihranijo denar, saj vam ni treba naročati novih tabel za vsako spremembo sporočila.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: