VIP Angelska zabava: Zakulisje najbolj vroče modne revije


Uredništvo ILOVEFASHION se je včeraj potikalo po zakulisju najbolj vroče modne revije pri nas, kjer je po vzoru Viktorijinih Angelčkov trende spodnjega perila predstavilo 17 modelov s popolnimi telesi. Ker angelska služba ni kar tako, smo jih povprašali o tem, kako so se na modno revijo pripravljale in kaj vse so obveznosti, ki jih prinese angelski naziv.

Ura je 19:52 in čeprav je do uradnega začetka dogodka le še nekaj minut, je v zaodrju še vse sredi priprav. Mimo švigajo visokorasla dekleta v spodnjem perilu, s poskočnimi kodri in rdečimi ustnicami. Ena je še na ličenju, spet drugo razvaja frizer, tretja išče svoje čevlje in za mano se delajo selfiji. V sosednjem prostoru so razstavljena krila, ki so vse prej kot delo skromnosti. Perje, bleščice, ogromne rože in tropsko listje so vsepovsod. Mimogrede se spotaknem še ob ogromno liziko in takoj mi je jasno, da bo to vse prej kot običajen šov.

Angelska Stefanija Bojić

Angelska Stefanija Bojić

V vsem tem kaosu mi uspe ujeti angelsko Stefanijo Bojić, ki je razložila kako so potekale priprave na modno revijo: “Imele smo veliko priprav. Hodile smo redno na fitness, obiskale kar nekaj kozmetičnih tretmajev. Danes pa nas mažejo po vsem telesu in nanašajo spreje – to so mali triki, ki zažgejo potem na odru. Kakšne posebne diete nismo imele. Načeloma punce normalno jemo, malo pazimo le, da je več sadja in zelenjave, manj testenin. Sicer pa nič bolj pretresljivo od običajnega.”

Dvorana se počasi polni in čeprav je že krepko čez 8, so angelčice še povsem sproščene, nastavljajo se fotografom in pripravljajo svoje kostume. Stilistka Alenka Birk je tokrat poskrbela za razkošne stylinge, kjer ni manjkalo živih barv in raznovrstnega nakita. Tega je prispevala tudi oblikovalka Katja Koselj, ki je bila nad angelsko lepoto še posebej navdušena. Kako tudi ne, ko pa so v nebesni postavi sama top imena iz Slovenskih, pa tudi tujih modnih pist. Poleg znane zasedbe, so organizatorji letos pripravili še casting za 6 novih obrazov, med katerimi je častno mesto zasedla tudi Laura Škvorc.Laura Škvorc je pripravljena na svoj izhod

Laura Škvorc je pripravljena na svoj izhod

“Jaz se natečaja  v bistvu nisem mogla udeležit, ker sem imela obveznosti na faksu. Zato sem organizatorjem poslala mail, da si res želim postati članica VIP angelske skupine in dodala še svoje slike. Takoj so se odzvali, bili so zelo prijazni in ugodili moji želji. Poslala sem jim še predstavitev, posnetke hoje in nekaj besed o tem zakaj si to tako želim. Nato sem dobila sporočilo, da sem v ožjem izboru, čez nekaj dni pa že, da sem tudi izbrana. Res sem vesela, da so mi šli tako na roke,” je o svoji izkušnji zaupala Laura.

Med tem, ko je za odrom postajalo vse bolj vroče in so dekleta že dobivala svoja krila, je bilo tudi v dvorani slišati, da je vse nared. Še en kozarček za pogum in dekleta so se postrojila pred izhod. Na hitro sem ujela še Tjašo Kokalj in jo povprašala o obveznostih, ki jih ima kot VIP angelček: “Pred dogodkom smo imele obiske sponzorjev in skupno kosilo. Sponzorji so za nas res lepo poskrbeli, od raznih kozmetik do obiskov salonov. To je ena izmed redkih revij, kjer se lahko mesec ali še prej začneš pripravljat in kjer ti organizatorji res pomagajo. Zelo nas pocrkljajo.”

Stilistka Alenka Birk popravlja še zadnje detajle

Stilistka Alenka Birk popravlja še zadnje detajle

Ker je med angelsko družbo postajalo vse bolj vroče, smo zasedli mesto med številčno publiko, kjer ni majkalo znanih obrazov. Podžgali so nas odlični Muff, VIP angeli pa so poskrbeli za to, da so po dvorani švigale iskrice in leteli poljubčki. V šestih izhodih, ki so pokrivali tematike metulji, dežela bonbonov, eksotična džungla, zapeljiva črnina, rože in ljubezen, smo se tako naužili angelske prezence in ekstravagantnih kreacij.

foto: Ana Gregorič

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: