Bela artistična atrakcija v Velenju


Pretekla sobota je v največjem velenjskem nakupovalnem centru Velenjka potekala v znamenju dih jemajočih artističnih atrakcij. Obiskovalce so tekom celega dne zabavali izjemni ulični umetniki na hoduljah, žonglerji, brazilski plesalci capoeire, izložbe trgovin pa so oživele s pomočjo plešočih balerin.

Živa lutka

Največja atrakcija dneva je bil ˝Let angelov˝, ples v zraku, ki ga italijanska artistična skupina sicer izvaja ob odprtju beneškega pustnega karnevala. Magična atmosfera dogodka je prevzela tako obiskovalce kot nastopajoče umetnike. ˝V Sloveniji nastopam prvič, zelo lepo ste nas sprejeli in veseli me, da lahko magične trike kontaktnega žongliranja predstavim tudi slovenski publiki, ˝ je bil nad gostoljubjem v Velenjki navdušen tudi slavni avstrijski žongler Albert Tröbinger.Albert Tröbinger

Tokratni dogodek se je odvijal v znamenju bele barve. Velenjkini hodniki so bili za to posebno priložnost okrašeni s spektakularnimi belimi dekoracijami, obiskovalci , ki so si predstave prišli ogledat odeti v bela oblačila pa so bili nagrajeni s sladkimi presenečenji. Velenjka bo ostala odeta v belo še vse do 25. maja in do takrat vse obiskovalce vabijo, da se fotografirajo v svojem najljubšem belem kotičku ter se v nagradni igri potegujejo za lepe nagrade. Velenjka je namreč tiste vrste nakupni center, ki se trudi obiskovalcem poleg petdesetih trgovin in lokalov ponuditi tudi priložnost za izjemna doživetja.

ples v zraku 1

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: