Vabilo na dogodek “Vse v belem” v Velenju


V soboto, 16. maja 2015, od 10.00 dalje se bo Velenjka prelevila v pravi ekstravagantni cirkus v belem. Največji velenjski nakupovalni center, Velenjka, obiskovalcem poleg preko petdesetih trgovin in lokalov vselej ponuja tudi priložnost za izjemna doživetja. Veliko poudarka dajo na vsesplošno prijetno atmosfero, ki jo nadgradijo s sezonskimi dekoracijami, prireditvami in zanimivimi presenečenji.

dekoracija1V mesecu maju so pripravili še posebej zanimivo atrakcijo v znamenju bele barve – Vse v belem. Velenjkini hodniki so se za to priložnost spremenili v belo pravljično deželo, polno čudovito okrašenih kotičkov. Obiskovalci si lahko izberejo svoj najljubši beli kotiček, se v njem fotografirajo in sodelujejo v nagradni igri za lepe nagrade.

Vrhunec dogajanja se bo zgodil v soboto, 16. 5. 2015, ko bodo v belo odeto Velenjko od 10. ure naprej zavzeli žonglerji, balerine, akrobati in drugi izjemni ulični umetniki ter jo za en dan spremenili v pravi cirkus. Magična atmosfera, dih jemajoči triki umetnikov in glamurozni kostumi bodo zagotovo očarali obiskovalce. Prvih sto, ki si bodo spektakularen dogodek prišli ogledati oblečeni v bela oblačila, se bo posladkalo s sladkim čokoladnim presenečenjem.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: