Deichmann predstavlja januarske “it” kose


Znamka dostopne obutve in modnih dodatkov Deichmann je sestavila seznam “it” kosov za mesec januar, v katerem smo našli svoje najljubše kose tudi mi. Vihanje nosov nad cenovno ugodnimi modnimi znamkami je že zdavnaj mimo, saj smo tiste, ki gradimo garderobo na stilu in ne logotipih prepričane, da dober kos ni nujno tudi drag. V to nas vsako sezono znova prepričuje tudi Deichmann, ki je dosegel popolno simbiozo cene in kvalitete. Verjetno mi ni potrebo posebej poudarjati, da njihove škornje, ki sem jih kupila pred kakimi štirimi leti, ponosno nosim še zdaj.

V kolažu predstavljamo visoke škornje, ki segajo malo pod kolenom in so našli inspiracijo v jahalnih škornjih. Ti so že nekaj sezon trend in se tudi v prihodnosti ne bodo poslovili zahvaljujoč svoji vsestranski uporabnosti. Ne samo da so te oblike klasične, tudi sam dizajn je izredno primeren za ta letni čas. Deichmann obljublja, da so topli in udobni. Izbiraš lahko med črno in rjavo različico, z ali brez detajlov, kot so zadrge in paščki. Nam so najbolj všeč zlato rjavi škornji brez dodatkov in z nizko peto.

K čevljem seveda sodi tudi praktična torbica v katero lahko pospraviš vse od zapiskov za faks do celotne kozmetične linije v tvoji kopalnici. Ker ženske moramo biti vedno pripravljene! Pri Deichmannu so mislili tudi na to in za mesec januar izpostavili dva modela, ki sta hkrati brezčasna in mladostna. Prva je nekoliko damska in se zgleduje po trendih Francoskih modnih hiš, kot je Chloe, druga pa malo bolj uporniška in preprosto cool! Obe sta prostorni in enostavni za kombiniranje, kar je vedno velik plus.Ker smo vendarle sredi januarja in ker zna še vedno pritisniti mraz, smo v kolaž dodali tudi dva topla šala. Poleg tega pa lahko z dobrim šalom in nekaj triki zavezovanja tudi izraziš kako zelo vešča si v stiliranju. Nam sta všeč oba, pudrasto roza za nekoliko bolj razigran outfit in črtasti za nekaj Francoskega šarma. Skombiniraj vse tri kose (škornje, torbico in šal) in samozavestno zakorakaj pomladi naproti!

deichmann-skornji-torbice-sal-januar-2105

  1. Škornji z zadrgo, 49,90€
  2. Damska torbica, 16,90€
  3. Jahalni škornji, 39,90€
  4. Črtast šal, 9,95€
  5. Pleten šal, 8,95€
  6. Rjavi škornji, 17,45€
  7. Črna torbica, 14,90€

Foto: Deichmann

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: