Frizure 2015: Trendi, ki bodo oblikovali letošnje pričeske

Frizure 2015

Frizure so ponavadi tiste, ki zaznamujejo življenjske spremembe, nove začetke ali dogodke, ki jih je vredno praznovati, obiski pri frizerju pa vedno nekaj posebnega. Ob novem letu je zato prav, da si pogledamo kateri trendi bodo zaznamovali pričeske v letošnji sezoni.

Frizure 2015 – Kratke frizure
Najmanj sprememb na področju trendov frizur bodo letos občutile kratkolaske. Kratki lasje namreč ostajajo v obliki bob frizur ter stila, kjer so sprednji lasje resasto postriženi in v dolžini obraza, zadnji pa kratki le nekaj centimetrov. Trend iz 90-ih, ki ga je pričela Natalia Imbriglia torej ostaja tudi to leto. Še nekoliko drznejša različica pa je ‘fantovska’ oz. Pixie frizura, kot jo nosi zvezdnica serije The Big Bang Theory Kaley Cuoco.

Frizure 2015 Trendi, ki bodo oblikovali letosnje priceske-Marc Menden 2

Frizure 2015

 

Frizure 2015 – Srednje dolge frizure
Tudi v tem letu bo najbolj popularna oblika srednje dolgih las paž. Lahko je postrižen na enakomerno dolžino ali resasto, v obeh oblikah pa je nekoliko razmršen. Pri tej frizuri lahko kar pozabite na glavnik in si lase počešete kar s prsti. Tako so nas namreč naučile Francozinje. Če so lasje že naravno nekoliko skodrani, toliko bolje, sicer pa naj bo vaše novo najljubše orodje kodralnik. Stilkodrov ni več angelski, temveč rahlo valovit, kot da ste se ravno vrnile s plaže.

Jakarta Fashion Week 2015

Frizure 2015

 

Frizure 2015 – Dolge frizure
Dolgi lasje bodo to sezono največkrat prepleteni v najrazličnejše kite. Tako kot paž, so tudi dolgi lasje lahko valoviti ali celo delujejo nekoliko neurejeno. Druga skrajnost pa narekuje strogo zalizane oblike, s prečko na sredini ali nazaj začesanimi lasmi. Ta stil je bil namreč zelo pogosto uporabljen na vseh večjih modnih revijah za pomlad in poletje 2015.frizure 2015-dolge ftizure-Marc Menden

Frizure 2015

 

Oblikovanje pričeske
Kot smo omenili je brzdana neurejenost še vedno trend za frizure 2015. Novost so lasje speti v čop ali figo na tilniku ter z valovitimi sprednjimi prameni. Ta stil smo opazili pri Michael Korsu in mnogih drugih, ki narekujejo trende frizur. Po drugi strani pa je v trendu tudi bolj prefinjena in urejena figa. Kite se pojavijo tako pri krajših kot daljših dolžinah in so zelo hipijevske. Glede na priložnost in osebi stil bomo tako letos lahko nosile bodisi razkuštrane bodisi detajlno urejene frizure.

Supima - Runway - Spring 2013 Mercedes-Benz Fashion Week

Frizure 2015

 

Frizure 2015 – Barve frizur
Po mavričnem trendu, ki je zaznamoval preteklo leto, se barve frizur nekoliko umirjajo. Spet so najbolj popularne naravne barve las, ki jih samo nekoliko poudarimo, jim dodamo lesk. Po ombre stilu barvanja, je nastopil nov trend sombre, ki je za odtenek bolj umirjen. Po sombre načinu lasje izgledajo kot da bi jih sonce naravno posvetlilo in ne kot da ste se že pol leta pozabili barvati. Od bolj drznih barv pa bomo letos videli več vijoličastih odtenkov ter sive.

Fallon - Runway - Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2014

Frizure 2015

 

foto: Ryan McGuire, image.net, Marla, Marc Menden

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: