Škornji za moden korak v novo sezono


Kar priznaj, salonarji niso ravno najprimernejša obutev za ta letni čas, pa tudi tekanje po opravkih ni tako enostaven šport, če se ti peta neprestano zatika v granitne kocke. Neudobje že dolgo ni več kompromis za dober videz, rešitev so namreč škornji v tisoč in eni obliki. Ja, tudi taki s peto, le da je ta veliko nižja in bolj široka. Ker smo rade obute po zadnjih trendih, smo pobrskali po spletnih trgovinah in našli tiste kose, ki jih boš enostavno kombinirala z zimsko garderobo ter nosila še dolgo v pomlad in celo poletje.

Škornji so letos res v vseh različicah stilov, kot da bi modne znamke želele zadovoljiti prav vse modne okuse. Ponovno so se vrnili škornji, ki segajo do ali čez koleno. Ti so še posebej opazni, kadar jih kombiniramo s kratko obleko ali čez jeans. Uporabne pa so praktično z vsemi stili, od elegantnega do športnega in od temačnega minimalizma do bolj bohemskih outfitov. Za casual videz so prava izbira gležnjarji, ki se spogledujejo z moškimi Oxford čevlji. Ti so na ženski še posebej sexi.

Trenda bulerjev bodo vesela predvsem dekleta, ki so po srcu upornice. Predlagamo, da jih nosite nekoliko razmršene in nezavezane za še več drznosti. Škornji, ki imajo nešteto zakovic in drugih metaličnih dodatkov pa bodo blizu vsem rokericam in tistim, ki rade kopirajo trende od top modelov, kot so Anja Rubik in Jourdan Dunn. Te jih nosijo v popolni črnini in z obvezno usnjeno jakno.

Angležinje že nekaj časa prisegajo na škornje, ki imajo debel podplat in peto. Ti nas spominjajo na 90-ta in so namenjena dekletom, ki rade eksperimentirajo z različnimi stili. Zraven pašejo kavbojke z visokim pasom, kratek pulover, pisan plašč in hipijevska sončna očala. Ali pa povsem nekaj drugega – črni minimalizem z ostrimi linijami in kovinskimi dodatki. Izbira je tvoja. Za tiste, ki živijo po načelu maj je več, pa predlagamo čevlje MM6 v barvi smetane. Ti škornji so dovolj posebni, da je outfit lahko enostaven in vsakdanji, pa boš vseeno opažena. Predvsem modne poznavalke bodo zlahka prepoznale tvoj dober okus in ga tudi z zavidanjem pohvalile.Skornji za moden korak v novo sezono-skornji-bulerji-gleznjarji

 1. Gležnjarji s peto, H&M 32€
  2. Unsjeni škornji, MM6 270€
  3. Škornji do kolen, Black Five 86€
  4. Usnjeni škornji z zakovicami, Jeffrey Campbell 245€
  5. Oxford škornji, Yoins 47€
  6. Škornji s platformo, New Look 45€

foto: polyvore in pixabay

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: