Ženske kopalke vam lahko povsem spremenijo postavo

ženske kopalke

Ženske kopalke sledijo sodobnim modnim trendom in ženskam z različnimi postavami po vsem svetu omogočajo, da na plaži izgledajo kar najbolje. Vas zanima, kakšne ženske kopalke so v letu 2018 najbolj primerne za vaš tip postave? Berite dalje! Zagotavljamo vam, da boste po koncu članka bolj samozavestno stopile v trgovino in našle najbolj primerne kopalke za svoj tip postave, s katerimi boste na plaži naravnost zablestele.

Drzni vzorci in živahne barve pritegnejo pozornost

Za postave z manjšim oprsjem so najboljše ženske kopalke, ki oprsje drugače poudarijo in pritegnejo pozornost. Izberite kopalke z drobnimi detajli, kot so biseri in kovinske zaponke ali volančki, ki dajejo vtis večjega oprsja. Prav tako lahko posežete tudi po kopalkah s podloženim nedrčkom, pri čemer pa se morate zavedati, da to podaljša čas sušenja po plavanju.

Kopalke 2018 za postave z manjšim oprsjem

Si želite videz širših bokov? Čeprav večina žensk stremi k zmanjšanju svoje zadnjice, pa bi si nekatere želele postave, kot jo ima slavna Kim Kardashian. To lahko dosežete na enak način kot ženske z manjšim oprsjem, in sicer si omislite kopalke, ki je v spodnjem delu okrašen z volančki, naborki ali drugim okrasjem. Zadnjico optično povečajo tudi ženske kopalke svetlih in živih barv ali z drznimi vzorci. Če se tudi same počutite drzne, modni strokovnjaki ženskam z manjšimi zadnjicami svetujejo ženske kopalke z nekoliko manjšim spodnjim delom, kjer pokažete več kože.

Ženske kopalke svetlih in živih barv, drznih vzorcev optično povečajo zadnjico

Seveda pa obstajajo tudi ženske kopalke za ženske brez oblin. Izogibajte se dolgočasnim enobarvnim kopalkam brez oblike, temveč posegajte po drznih vzorcih ter volančkih in naborkih, s katerimi boste dajali vtis večjih oblin, vaše telo pa bo izgledalo bolj zaobljeno. Modni strokovnjaki priporočajo tudi živahnejše in svetlejše barve, ne glede na to, ali so vam ljubše enodelne ali dvodelne kopalke.

Živahne in svetle barve kopalk so v let 2018 kot nalašč za ženske z manj oblinami



 

Kakšne kopalke izbrati, ko želimo kaj skriti?

V primeru večjega oprsja, ko odpadejo bikini kopalke, pa je vaš najboljši prijatelj čim bolj strukturirana košarica, ki vam bo nudila dovolj opore, hkrati pa vaše oprsje lepo oblikovala, da boste na plaži ali na koktejlu v senci izgledale kar najbolje. Poiščite si dvodelne ženske kopalke, kjer je zgornji del okrepljen s kostjo, naramnice pa so nekoliko širše. Le tako se boste izognile neprijetnemu rezanju tankih naramnic. Pozorne bodite tudi na širino hrbtnega traku, saj je v tem primeru širše zagotovo bolje. Četudi vam pogled pritegnejo enodelne kopalke, je velika verjetnost, da vam bodo v spodnjem delu preprosto prevelike ali pa bo košarica premajhna.

Še vedno pa so najbolj aktualne in priljubljene ženske kopalke, ki zadnjico vizualno pomanjšajo. Bikiniji na vrvice in kopalke z manjšimi spodnjimi deli so lahko za ženske z večjimi zadnjicami neudobne in neprivlačne, zato se jih skušajte izogibati. Potrebovali boste namreč kopalke z dovolj blaga, da se boste v njih počutili udobno in vam ne bo treba stalno skrbeti, ali kažete preveč kože. Poiščite si dovolj velike kopalke z enobarvnim spodnjim delom in vzorčastim zgornjim delom. Tako boste poglede preusmerili v zgornji del vašega telesa, ki ga lahko še dodatno poudarite z izbiro drznega nakita ali vodoodpornimi ličili, s katerimi poudarite svoj nasmejan obraz.

Vas muči odvečna maščoba na ledvenem predelu? Brez panike! Omislite si kopalke z višjim spodnjim delom, ki bo skril odvečno maščobo in dajal vtis lepo oblikovane zadnjice. Pazite le, da vam kopalke segajo vsaj do popka ali še višje, saj boste tako preprečile nabiranje maščobnih blazinic ob robu kopalk.

Kakšna pa je rešitev za ženske s širšimi stegni? Odličen način, kako lahko odvrnete pozornost od svojih stegen, je pareo ali spodnji del z že vgrajenim krilom. S tem boste svoja stegna skrili pred radovednimi pogledi, dodatno pa lahko zgornji del telesa poudarite z obilnejšim nakitom in zgornjim delom kopalk v bolj živih barvah ali drznejšim vzorcem.

Najde se nekaj tudi za športne postave

Če želite skriti svoja široka ramena, imate na voljo več možnosti. Odlična izbira so enobarvne enodelne kopalke, ki imajo ob straneh pisane vstavke. Te vas optično zožajo in poskrbijo za videz peščene ure, ki je cilj vsake ženske. Pogled lahko s svojih ramen preusmerite tudi z asimetričnimi kopalkami, na primer z zgolj eno naramnico.

 

Enodelne kopalke s pisanimi vstavki optično zožajo telo

V vsakem primeru pa morate vedno slediti enemu samemu preprostemu načelu: izberite ženske kopalke, v katerih se boste počutile udobno in privlačno. Naj izbire vaših oblačil ne narekuje družba, temveč predvsem vaša osebnost in modni okus. Privoščite si poletje v vam najljubših kopalkah!

 

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: