Desigual obleke – živahna kakovost s tradicijo


Drzni potiski, živahen spekter barv, posebni, večkrat zabavni kroji, kvalitetna tkanina.  Vse to krasi oblačila Desigual.  Ob ustanovitvi podjetja Desigual leta 1984, se je njen lastnik Thomas Meyer odločil, da bo izdeloval oblačila za mlade, ki bodo imele pridih posebnosti, drznosti in nevsakdanjosti. V zadnjih letih, ko oblačila Desigual prodajajo v več kot 70-tih državah povsod po svetu, pa je jasno, da Desigual ni le moda za mlade. Po njihovih zabavnih in pisanih izdelkih posegajo tako mladi kot tudi starejši v več kot 7000 trgovinah povsod po svetu, tudi v Sloveniji.

Desigual obleke

Desigual obleke v ljubljanski Nami

Tudi v Nami najdemo pestro izbiro Desigual oblek in drugih njihovih izdelkov. Ogledate in seveda kupite, pa jih lahko tudi v spletni trgovini in njihovih prodajalnah.

V veleblagovnici Nama so naprodaj vse vrste Desigual oblačil za prav vsako priložnost:

 • obleke, krila
 • bluze, majice, srajce, jopice, puloverje
 • dolge in kratke hlače, pajkice
 • jakne in bunde.

Največja je izbira med oblekami

Cene oblek se gibljejo nekje okrog 70,00 evrov pa vse do okrog 120,00 evrov. Med modeli je največ lahkih poletnih oblekic brez rokavov, enobarvnih oblek in seveda veliko za Desigual značilnih pisanih barvitih oblek različnih barv in barvnih kombinacij. Obleke so narejene iz najrazličnejših materialov:

 • 100% bombaž,
 • 100% polyester,
 • 100% viskoza in različne mešanice viskoze in poliestra,
 • mešanica bombaža in poliestra.

Dejansko lahko prav vsaka izmed vas najde obleko, ki ji ustreza tako po kroju kot materialu. Pestra izbira materialov, vzorcev in barv pa zagotovi, da lahko na izdelke Desigual računate tako med poletnimi počitnicami na plaži, službenimi dogodki, zabavami v mestu ali ob drugih družabnih dogodkih.

Desigual oblekeLahki materiali za prijetno poletje

Tudi med bluzami Desigual prevladujejo lahki zračni materiali, pisane barve in kombinacije različnih vzorcev.

Skupna značilnost skoraj vseh Desigual srajc, ki jih lahko najdete v ponudbi je, da so narejene iz 100% viskoze. Viskoza je naravni material, ki je izredno prijeten za nošenje. Nekaj srajc pa je narejenih iz mešanice viskoze in bombaža ali pa iz mešanice viskoze in poliestra.

Cene majic Desigual se gibljejo od 25,00 pa vse do okrog 60,00 evrov. Izbira pa je res velika. Od najcenejših športnih enobarvnih majic iz viskoze, do pisanih potiskanih majic iz različnih materialov. Izbirate lahko med majicami brez rokavov, kratkimi rokavi ali majicami z dolgimi rokavi.

Popestrite klasične kose garderobe z Desigual oblačili

Zanimivost Desigual jopic, ki jih lahko kupite v veleblagovnici Nama je kombinacija blaga in pletenih rokavov. Na izbiro so jopice s pisanim trupom in enobarvnimi rokavi ali pa z enobarvnim trupom in pisanim potiskom na rokavih. Lahko pa izberete tudi klasično jopico s potiskom po celi dolžini ali pa katero izmed pisanih jopic različnih vzorcev.

Med puloverji pa je zanimiv črtast pulover, ki je unikatno okrašen s kvačkanimi dodatki. Zgolj Desigual lahko na tako samosvoj in lahkoten način preoblikuje klasičnen kos garderobe (črtast pulover) v nekaj povsem unikatnega.

Velika je tudi izbira hlač Desigual:

 • pisane široke hlače v kimono slogu,
 • enobarvne kavbojke,
 • potiskane kavbojke,
 • enobarvne hlače z okrašenim robom,
 • enobarvne ali pisane pajkice.

Tudi materiali so različni od 100% bombaža, 100% poliestra, do najrazličnejših kombinacij bombaža, poliestra in elastana. Nekaj modelov hlač iz jeansa je lepo okrašenih z barvnimi vezeninami.

Oblecite se za prav vse vremenske razmere

Kljub temu, da se nam neustavljivo bliža poletje, pa lahko v Namini ponudbi Desigual izdelkov najdete tudi bundo. Desigualova Bunda je narejena iz prešitega toplega materiala, krasijo jo žepi na zadrgo in kapuca z obrobo iz umetnega krzna.

Vsekakor je ponudba Desigual izdelkov v Namini veleblagovnici in seveda tudi na spletni strani velika, zato jo obiščite in popestrite vašo pomladno in poletno garderobo z modernimi Desigual oblekami.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: