Alu vhodna vrata so večna


Vhodna vrata so prvi stik z domom, zato je njihova izbira nadvse pomembna. Kupovali jih boste za več let ali celo desetletij, zato morate izbrati takšna, ki vam bodo resnično odgovarjala. Če imate radi sodoben stil, eleganten videz in funkcionalnost, so prava izbira za vas alu vhodna vrata. Podjetje Pirnar izdeluje vrhunska vrata, v katera vtkejo najboljše materiale, znanja in dolgoletne izkušnje. Pri njih lahko naročite unikatna alu vhodna vrata, jim zaupate svoje nadrznejše želje in nad izdelkom boste naravnost navdušeni.

alu vhodna vrata

Zakaj sploh izbrati alu vhodna vrata? Iz več preprostih razlogov! Naj jih naštejemo le nekaj:

  • Mnogim so takšna vrata zelo privlačna zaradi sodobnega videza, ki lahko čudovito zaokroži izgled vašega doma ali katerega drugega objekta, tudi poslovnega. Čiste linije, popolna oblika, natančna obdelava. V kolikor imate raje tradicionalen stil, se mu lahko tudi takšna vrata odlično približajo.
  • Neverjetna stabilnost in obstojnost, s tem pa dolga življenjska doba. Alu vhodna vrata se odlično obnesejo v vseh vremenskih pogojih, dež in sonce jim ne prideta do živega. Pozabite torej na raztezanje in krčenje, pokanje in razpadanje pred vašimi očmi. Ostala bodo tam, kamor jih boste namestili, povesila se ne bodo, niso občutljiva na udarce …  • Raznovrstni dizajni. Če ste mislili, da se mojstri lahko ‘igrajo’ le z lesenimi vrati, naj dodamo, da so tudi aluminijasta lahko tako zanimiva in unikatna, da se boste vanje naravnost zaljubili. Dobite jih v najrazličnejših barvah in oblikah, vanje lahko vtkejo vzorce po želji, izvedbo vam lahko prilagodijo v res veliki meri, hkrati pa jih zaščitijo tako, da nadaljnje vzdrževanje s tega vidika sploh ni potrebno!
  • Dobra izolativna sposobnost. Včasih so takšna vrata veljala za slabo izolativna, danes pa te težave ni več. Zahvaljujoč tehnologiji in napredku na tem področju so sodobna alu vhodna vrata odličen izolator, kar se tiče toplote in zvoka, s tem pa vam omogoča tudi prihranek pri energiji in mir v svojem domu, kakršnega si tudi zaslužite.
  • Vzdrževanja ni. Pozabite na stroške brušenja in barvanja, saj ta vrata preprosto ne propadajo. So zelo stabilna in dolgotrajna, zato investicije zagotovo ne boste obžalovali. Tudi očistili jih boste zlahka in brez bojazni, da bi jih voda morda poškodovala.
  • Protivlomna zaščita. Dandanes so vlomilci na preži bolj kot kdaj koli prej, zato je treba ob nakupu vhodnih vrat misliti tudi na to, hkrati pa so aluminijasta vrata varna tudi pred ognjem (ognjevarna zaščita).

vhodna vrata

Izdelajo vam unikatna vrata

Alu vhodna vrata so bila včasih morda res rezervirana le za večje poslovne ali trgovske objekte, danes pa jih lahko vidimo v vse več slovenskih domovih. Je že tako, da smo potrošniki prepoznali njihove dobre lastnosti, saj so neverjetno obstojna, stabilna in trpežna, dodatnih stroškov z njimi nimamo, hkrati pa jih je mogoče v celoti reciklirati. Ko kupujete nova, izbirajte med takšnimi, ki odsevajo vsebino vašega doma in vaš značaj. Podati se morajo tako objektu kot vašim željam in v raznovrstni paleti boste zagotovo našli prava zase. Če imate posebne želje in zahteve, pa to danes tudi ni več težava, saj izvedba tudi ni več tako zahtevna kot nekoč.

Če želite izbrati prava alu vhodna vrata za svoj dom, obiščite podjetje Pirnar, kjer imate na voljo pestro izbiro vrat s steklom ali brez ter z najrazličnejšimi dodatki, kot so diskretna razsvetljava, napravica za prstni odtis, dodatna protivlomna zaščita, različna potezala in sistemi zaklepanja … Poleg tega pa se zavedajte, da gre za večkrat nagrajeno podjetje tudi na mednarodni ravni. To o njih pove res veliko. Upoštevajo vaše želje, se vam prilagodijo in vam nudijo storitev ter izdelek, s katerima boste neverjetno zadovoljni. Zanje je dovolj dobro le popolno. Naj to velja tudi za vas.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: