Čevlji, ki te bodo ponesli v pomlad


Sneg se je počasi stopil in pločniki so zopet suhi. Čim je posijalo pomladansko sonce (vsaj tako se prepričujemo mi) smo iz omare povlekli tudi nekoliko lahkotnejšo obutev. Stran s težkimi škornji in grdimi obuvali, ki jih nosimo samo zato, ker so edini, ki nas pozimi ohranjajo v udobju. Prostor naredimo za lahkotne superge, salonarje s peto in škornje, ki imajo tistoč in eno odprtino. Poglejmo, kakakšni čevlji so modni to pomlad!

Nizki čevlji

Balerinke so že zdajnaj “out” ne glede na to kako udobne se ti morda zdijo. Nadomestile so jih športne superge, v katerih boš prav tako lahko tekala po opravkih. Najbolj priljubljene so znamke Nike, New Balance in Adidas, seveda pa je različic neskončno. Od povsem minimalističnih do tistih s potiski rož ali abstraktnimi printi, superge so tudi to sezono najbolj priljubleni čevlji modnih navdušenk po vsem svetu. Dalač za njimi pa so nizki čevlji v obliki mokasinov in pa oxford čevlji za tiste gospodične, ki ste rade dandijevsko urejene.

cevlji pomlad 2015-nizki cevlji

Oxford čevlji London Sole, 235€ | Superstar superge Adidas, 92€ | Mokasini Jeffrey Campbell,125€ | Roshe superge Nike, 96€Visoki čevlji

Tiste, ki prisegate na petke, boste verjetno vesele novice, da se trendi tu niso kaj dosti spremenili, tako da lahko brez skrbi obujete vse tiste čudovite pare, ki ste jih kupile lani. Čevlji s peto so še vedno špičasto zašiljeni in imajo minimalistične paščke ali izreze. Poleg tankih pet in živih barv, so trend tudi debeli potplati in široke pete v kombinaciji s popolnim minimalizmom – belino ali črnino. Nam so izredno všeč tudi gležnjarji s peep-toe odprtinico in metalični oxford čevlji na debelem podplatu.

cevlji pomlad 2015 - visoki cevlji

Čevlji s široko peto Monki, 50€  | Salonarji s peto Lily’s Kloset, 34€ | Čevlji s paščki Darla Heels,63€ | Oxford čevlji s podplatom Jeffrey Campbel, 125€

foto: Maria Morii, polyvore

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: