DH Fashion: Seksapilna moč nakita in modnih dodatkov


Znamko DH Fashion sem odkrila med brskanjem po Facebooku, tako kot že mnogo stvari do sedaj. Tisto kar mi je padlo v oči in me prepričalo, da kliknem na zvezdico in naredim zaznamek, so bili res posebni kosi. Posebni v tem smislu, da pustijo močen vtis, da so tako glasni a vseeno ne kičasti, kar je pri Slovenski modi kaj hitro lahko problem. DH Fashion so modni dodatki in majice s tistim nekaj več, kar pač ne moremo dobiti v H&Mu ali Zari.

Pod znamko DH Fashion ustvarja mladi oblikovalec David Hojnik, ki je svojo pot začel s sodelovanjem na različnih snemanjih, potem pa se je kreativnost prelila tudi v oblikovanje. Kot pravi sam, je zanj najpomembnejši unikaten videz, ki stavi na drznost njegovih strank. Nakit ter modni dodatki vsekakor niso za tiste bolj plahe narave, saj rad uporablja kričeče barve in forme, ki jih opazimo že na daleč. Nakit je masiven ali pase znajde na takih mestih, ki kradejo pozornost – leglace, kot je poimenoval ogrlico okrog noge, tako naprimer kuka izpod krila ali hlačnice.

DH fashion-david hojnik-TieMe kolekcijaNjegova estetika je seksapilna in se spogleduje s skritimi sporočili mode. Majice z lastnimi grafikami nosijo napise: “I’m a shoppaholic!” in “Open your mind,” čisto svojo, unikatno pa lahko navdahne tudi stranka sama. Majice so tudi v obliki zanj in sicer se poigravajo s stereotipom mačota, ki se ne sramuje svoje odkritosti. Če to ni dovolj glasno sporočilo, ga bo morda prepričal metuljček posut s kamenčki, kravata z metaličnim detajlom ali verigo.

DH Fashion Seksapilna moč nakita in modnih dodatkov

V dveh letih ustvarjanja je pod znamko DH Fashion nastalo lepo število kolekcij, katere nosijo glasno sporočilo: “Upaj si izraziti!” Predvsem nakit je resnično ekstravaganten, na momente nekoliko gotski, spet drugič zelo damski. Verige so posebnost, ki jo bodo znale nositi le najbolj svojeglave damice. Tiste, ki ne želijo izgledati kot izložbene lutke, bo gotovo navdahnil za kakšno novo avanturo. Modno ali kakšno drugačno.

DH Fashion se nahaja v Studiu Oranž, Cafova ulica 2, 2000 Maribor ter www.dhfashion.si

foto: arhiv oblikovalca

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: