Nova kolekcija znamke s.Oliver


V pričakovanju toplejših dni (čeprav se nad trenutnimi temperaturami ravno ne pritožujemo) smo pokukali na police znamke s.Oliver, ki že ponuja kolekcijo za pomlad 2015. Ta bo navdušila vse tiste damice, ki rade mešajo nosljive kose s klasično eleganco ter se raje kot na trende zanašajo na svoj okus in brezčasno krojenje. Tako kot smo pri s.Oliverju že vajene, je tudi tokrat kolekcija razdeljena v več segmentov, med katerim je naše uredništvo navdušila predvsem linija Premium.

Če vaše delo zapoveduje strikten kodeks oblačenja ali če ste enostavno rade nekoliko bolj damsko oblečene, boste med kosi s.Oliver gotovo našle veliko takih po vašem okusu. Hkrati so to oblačila in dodatki, ki so primerni za večerne priložnosti. Skupaj s športnimi kroji pa videz tudi nekoliko oplemenitijo. Črn blazer bi zato moral imeti mesto v vsaki ženski garderobi. Ker je vsestranski in v trenutku popolnoma spremeni še tako “običajen” outfit. Prav tako bi lahko rekli za malo črno obleko, ki je nekakšno zatočišče za vse tiste trenutke, ko smo morda v dvomih. s.Oliver Premium ponuja 3 odlične kose, ki se po eni strani spogledujejo s športnimi detajli, po drugi strani pa so dovolj minimalistični, da jih lahko oblečemo za nešteto priložnosti.nova kolekcija s.Oliver 2

Casual linija s.Oliver pa je, kot namiguje že njeno ime, bolj vsakdanja, sproščena in mladostna. Nam so všeč predvsem črte, ki so vedno modne in namigujejo na Francoski šarm. Že z enim samim takim kosom bomo naredile močan vtis, tako da dodatki (razen rdeče šminke) sploh niso potrebni. Naše oko je ujela tudi usnjena jakna v barvi pudra ter kosi nakita, ki poživijo še tako dolgočasen styling. Saj veste kaj pravijo: ženske ne potrebujemo veliko nakita, če le je ta nekaj posebnega. In s.Oliver ogrlice definitivno so.

nova kolekcija s.Oliver

foto: s.Oliver 

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: