Eva Ana Kazić – Lahko bi bila muza Diorju


Tako kot ima Anna Wintour svoja velika sončna očala in je bila Jackie Kennedy poznana po biserni ogrlici, je spretno zavit turban zaščitni znak lastnice znamke Allaroundeve. Eva Ana Kazić je mlada dama ujeta vintage silhueto, ki bi jo lahko pripisali večnim Hollywoodskim divam, kot je Elizabeth Taylor.

Besede trend, modna poznavalka in fashionista ne bomo našli v njenem slovarju, saj je hipna moda ne zanima. V njeni omari ni prostora za hitro modo, pač pa kose s podpisom Princip by Mojca Celin, Eric Matyash, Boštjan Polanec in lastno znamko Allaroundeve. Eva Ana Kazić je dober glas o Slovenski modi ponesla vse do Pariza, kjer so jo ulični fotografi okronali za pravo modno ikono, modni velikani pa jo z veseljem posedejo v prve vrste Couture revij.Eva Ana Kazić po modni reviji v Musee Rodin, foto: Luka Volk

Eva Ana Kazić po modni reviji v Musee Rodin, foto: Luka Volk

Eva Ana Kazić je poosebljenje citata Yves Saint Laurenta “Moda zbledi, stil je večen.” Obožuje glamur in silhuete, ki jih je svetu revolucionarno predstavil Christian Dior. Če bi soobstajala v istem času in prostoru, ne dvomim, da ne bi bila njegova muza. Turban in mačje zašiljena očala niso le njena uniforma, temveč tudi trademark znamke Allaroundeve, ki že presega prepoznavnost nekaterih Slovenskih brandov. Mešanje močnih barv in pisanih potiskov ima v malem prstu. Vedno je v neskončno visokih petah in dekorirana s pikolovsko izbranimi dodatki, kot so umetne rože, delikatni klobučki ali nakit v Allaroundeve emblemu. Njen videz je pompozen, a hkrati ohranja konservativnost. Nič ni prepuščeno naključju, barvno so koordinirane celo natančno oblikovane obrvi.

Redke so ženske, ki bi svoj videz izoblikovale do te mere, da si jih v čem drugem sploh ne bi mogli predstavljati. Eva Ana Kazić je sofisticiranost večnega glamurja podredila svoji žilici za kombiniranje kosov iz arhiva Slovenskih oblikovalcev in tako ustvarila silhueto, ki jo lahko poimenujemo kar Allaroundeve.

(za povečavo klikni na sliko)

 foto: Lord Ashbury, Svit Pintar, Luka Volk

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: